2011 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Laikas laukime

    Kalėdos su visu įmanomu kalėdiniu užtaisu baigėsi. Buvo smagu, nors visgi šiemet turbūt daugelis Lietuvoje labiausiai laukė sniego. O jis neskubėjo pas mus nusileisti ir viskas. Lygtais viskas buvo gerai- laiku ir vietoj. Netgi vaikas rado Kalėdų senelio išgertą stiklinę pieno ryte - tai jau stebuklas, nekalbant jau apie dovaną, rastą po egle.. Viskas buvo gerai. Bet mes tiesiog įpratę turėti viską kartu, įskaitant sniegą, kurio labiausiai ir trūko. Gal dėl to man išties pasirodė, kad Kalėdos yra ta nuotaika, kurią mums suteikia sniegas - be jo mes tarytum tik vaidinom švenčią. Tai tarytum švęsti Kalėdas Honolulu ar Bora Bora su papuošta bekvape palme.
Gal todėl jaučiu, jog daugelis deda visas viltis į Naujuosius metus - gal per juos įvyks stebuklas ir nusileis iš dangaus.. sniegas :)
Aš noriu tikėti, kad metai mūsų laukia pilni gyvenimo, pilni naujų atradimų ir noro dar daugiau pažinti. Būkim tais vaikais, kurie dar tiki Kalėdomis be sniego, bei Kalėdų seneliu, užsukusiu išgerti stiklinės pieno.


 Su ateinančiais Drakono metais!


                                                   


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą